Stress starter vel mellem ørerne… men medfører fysiske reaktioner. Feedback efter Læringsforløb

Mine oplevelser med Aninia og Grinberg metoden.

Jeg har besøgt Aninia med flere forskellig ”lidelser”

Første gang jeg mødte Aninia var via et tilbud på Sweetdeal og jeg troede egentligt at jeg skulle have lidt massage.
I flere år havde jeg gået med en skulder med smerter i den store muskel langs skulderbladet. Behandlinger hos kiropraktor, fysioterapeut samt akupunktur kunne kun fjerne smerten i korte perioder.

Da jeg kom ind til Aninia bad hun mig om at smide sko og strømper og sætte mig således at Aninia kunne studere mine fødder. Jeg tænkte med det samme ”du bliver holdt for nar og de 300 kr. er spildte”.

Så blev jeg bedt om at lægge tøjet og lægge mig på briksen på maven.
Aninia varme med min ryg med lidt massage og gik så til sagen – min muskel. Hun trykkede på musklen og bad mig om at spænde musklen op mod hendes tryk, ”av”. Det fortsatte et par gange ”pres op mod min finger og hold presset – slap så helt af”
Så blev jeg spurgt om jeg kunne finde andre steder hvor jeg spændte når jeg spændte op mod hendes hånd, og det kunne jeg ikke. Aninia gjorde mig derpå opmærksom på min lægmusklen som stod som en flitsbue hver gang jeg spændte musklen i skulderen. Rejsen fortsatte ned i læggen og derfra op i min kæbe.
Ved hjælp af tryk og afslapning lykkedes det Aninia at få mine muskler til at slappe.
Der blev frigivet så meget energi i musklerne at jeg rystede og skælvede i hele kroppen og ikke mindst i kæben. Min aftale med min hustru om at gå på Café efter seancen måtte opgives.

Siden den dag har jeg ikke haft problemer med min skulder. Jeg ved at smerterne kommer når jeg spænder i kæben – specielt i stressede situationer hvor jeg bider tænderne hårdt sammen.

I sommeren 2015 var jeg blevet lidt stresset. Jeg var egentligt ikke helt klar over det men pludselige ukendte reaktioner i forskellige situationer fortalte mig at noget var galt. Når jeg kom hjem fra job havde jeg bare lyst til at sidde for mig selv for så kl. 20 at finde på en undskyldning for at gå i seng. Absolut ingen lyst eller energi til at stå end sige løbe en tur – som jeg tidligere havde haft meget glæde ved. Min læge sagde mindre arbejde, lykkepiller osv. Jeg kontaktede Aninia.

Stress er jo ikke et fysisk problem men starter vel mellem ørerne. Stress medfører bare nogle fysiske reaktioner.

Jeg besøgte Aninia og hun fik mig relativt hurtigt til at slappe af i muskler som formodentligt havde stået spændt i månedsvis. Det var ikke et sammenbrud men pludselig løb tårene ned ad kinderne på mig uden at jeg kunne forklare det. De næste to – tre møder arbejdede vi med situationer hvor jeg f.eks. blev ophidset på jobbet eller hjemme og jeg fik flere forskellige træningsprogrammer fra Aninia med bl.a. øvelser som hjælper med at stoppe en reaktion.

Jeg kan stadig huske hvordan jeg efter 4 eller 5 session cyklede hjem med en følelse af lykke i kroppen. En følelse jeg ikke havde haft længe.

Siden har vi haft 5 sessioner og jeg har fået værktøjer til at takle min stress. Jeg skal bare huske at gøre det.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
 • “Aninia has a very special ability to understand the body and its reactions to pain. She is thorough, trusting and not least, a good teacher.”

  – Stine, 28

 • “… to just see what happens and enjoy the moment. This is a great gift. Thank you for it.”

  – Anne, 32

 • “I have been going to Grinberg Sessions with Aninia … This gives me more freedom in being who I want to be both in the workplace and in my personal, close relationships.”

  – Dorthe, Head of Payroll, 42

 • “I learnt to open up to our physical language as the mirror reflection of our mental state, and to date I can say this led to better control and confidence in dealing with both good and hard times.”

  – Francesca, Project Manager, 35

Contact

ANINIA - Embodied Collaboration
Berlin and Copenhagen
Email

Book a session